Безплатна доставка
Каталог| никотинов вап| iget 4000+ впръсквания| iget легенда| IGET Vape Flavours - legend - 4000 впръсквания - 5 пак BB02D519

IGET Vape Flavours - legend - 4000 впръсквания - 5 пак BB02D519

Модел: : BB02D519

Редовна цена Липсва цена
powerby cards

можете да поискате аромати при плащане в секцията „Бележки за поръчката“.

Имаме ограничен избор от аромати. ако някой аромат е изчерпан, ние ще го заменим с най-близкия наличен вариант. тези вкусове са единствените, които имаме в момента: - сладолед от боровинки и къпини - сладолед от ягоди и киви - сладолед от манго и бана - сладолед от праскова и гуава - малина, диня, лимон - маракуя, манго сладолед - ягодова диня

„обикновено кафе и аромат на прясна мента са изчерпани“

iget legend 4000 впръсквания вейп за еднократна употреба

iget legend устройство за еднократна употреба е безупречно елегантно устройство с метален корпус и ергономичен мундщук. цялото му тяло е изработено от висококачествен алуминий, запазвайки вкусовете до висок стандарт. всяко устройство iget увеличава 4000+ впръсквания с някои от най-плодовите и автентични вкусове. това, което отличава iget от останалата част от тълпата, е неговото първокласно усещане и вкусни вкусове.

характеристики на iget legend:

- капацитет: 12,0 ml

- Брой впръсквания: 4000+

наличен вкус:

- алое манго пъпеш vape

- къпина лед vape

- боровинка къпина ice vape

- боровинка малина грозде vape лед

- кола лимон сода вейп

- гроздов лед вейп

- буен лед вейп

- манго банан айс вейп

- портокалов пъпеш лимон вейп

- маракуя манго айс вейп

- маракуя пъпеш айс вейп

- праскова гуава ягода айс вейп

- праскова ананас лайм вейп

- ананас диня лимон айс вейп

- розов лимон и портокал айс вейп

- обикновено кафе вейп

- малина диня lemon vape

- ягода киви ice vape

- ягода диня vape

- диня киви нар vape

- когато поръчката е опакована, ще ви изпратим номер за проследяване.

устройството за еднократна употреба iget legend е най-модерното устройство досега с 4000+ впръсквания. това е безупречно елегантно устройство със своя метален корпус и ергономичен мундщук. цялото му тяло е изработено от висококачествен алуминий, запазвайки вкусовете до висок стандарт.

характеристики:

-1 x устройство за еднократна употреба iget legend - нетно тегло: 62 g - предварително заредено, просто впръсквайте устройството, за да активирате - до 4000+ впръсквания на устройство за еднократна употреба - компактно, леко и преносимо

iget legend vape an подобрен модел, базиран на дизайна на iget king, произвеждащ по-големи облаци и аромат. сега се предлага във вариант с 4000 впръсквания, неговият елегантен дизайн и подобреният мундщук осигуряват превъзходно изживяване. легендата iget се предлага в 20 вкуса: алое манго пъпеш, къпина айс, боровинка къпина айс, боровинка малина грозде, кола лимон сода, гроздов лед, луш айс, манго банан, портокал пъпеш лимон, маракуя манго айс, маракуя айс от пъпеш, праскова гуава ягодов лед, ананас диня лимонов лед, розов лимон портокал, обикновено кафе, малинова диня лимон, ягодово киви, ягодова диня и диня киви нар

iget легенда гроздов лед няма нужда от представяне вкусът на гроздов лед определено е един от най-популярните аромати на пазара.

- алое манго канталоupe vape

- къпина лед вейп

- боровинка къпина лед вейп

- боровинка малина грозде лед вейп

- вейп с кола лимон и сода

- вейп с гроздов лед

- вейп с буен лед

- манго и банан лед vape

- портокал и пъпеш лимон

- праскова гуава ягодов лед vape

- праскова ананас лайм vape

- ананас диня лимон лед vape

- розов лимонов и портокалов леден вейп

- обикновен вейп с кафе

- малинов вейп с диня и лимон

- вейп с ягода киви

- вейп с ягода и диня

- вейп с диня и киви с нар

- времето за доставка е в рамките на 24 часа след направена поръчка.

- когато поръчката е опакована, ще ви изпратим номер за проследяване.

iget Устройството за еднократна употреба Legend е най-модерното устройство, което досега включва 4000+ впръсквания. това е безупречно елегантно устройство с металния си корпуси ергономичен мундщук. цялото му тяло е изработено от висококачествен алуминий, запазвайки вкусовете до висок стандарт.

характеристики:

- 1 x устройство за еднократна употреба iget legend

- нетно тегло: 62g

- предварително заредено, просто всмукване на устройството за активиране

- до 4000+ впръсквания на еднократна употреба

- компактно, леко, и преносим

iget legend vape е подобрен модел, базиран на дизайна на iget king, произвеждащ по-големи облаци и аромат. сега се предлага във вариант с 4000 впръсквания, неговият елегантен дизайн и подобреният мундщук осигуряват превъзходно изживяване. легендата iget се предлага в 20 вкуса: алое манго пъпеш, къпина айс, боровинка къпина айс, боровинка малина грозде, кола лимон сода, гроздов лед, луш айс, манго банан, портокал пъпеш лимон, маракуя манго айс, маракуя айс от пъпеш, праскова гуава ягодов лед, ананас диня лимонов лед, розов лимон портокал, обикновено кафе, малинова диня лимон, ягодово киви, ягодова диня и диня киви pomegranate

iget legend grape ice няма нужда от представяне ароматът на гроздов лед определено е един от най-популярните вкусове на пазара.

характеристики:

- 1 x iget legend за еднократна употреба vape, запечатан в херметична опаковка и кутия

- 4000 ~ впръсквания

- 12 ml електронна течност

- готов за употреба от кутията, без нужда презареждане

- лесен за хващане дизайн, перфектна форма за ръка с всякакъв размер

- лесно активиране на огън за теглене

- голямо разнообразие от вкусове с много нови вкусове

- нов модел с по-добър дизайн

Доставка и обработка

 

Нов процес на доставка и известия за проследяване

 

Гордеем се, че обработваме вашата поръчка бързо, като повечето поръчки напускат нашия обект за по-малко от 24 часа. В периоди на голямо търсене обработката може да отнеме до 72 часа. Ние използваме надеждна мрежа за доставка за vape поща, за да гарантираме бърза доставка на вашите пакети.

 

При плащане ще ви бъдат предоставени методът на доставка и очакваните времена за доставка, които може да варират в зависимост от вашето местоположение и местния доставчик на услуги. Автоматично ще ви бъде изпратен имейл за проследяване, след като поръчката приключи обработката в нашия обект.

 

*Моля, обърнете внимание, че всички транзитни времена са приблизителни и не включват почивните дни или празниците.

 

Ако се намирате в Средния Запад или Източната половина на САЩ, Вашата поръчка може да премине през процес на доставка в 2 стъпки.

 

За да оптимизирате спестяванията и да спестите разходи за доставка, помислете за закупуване на вашата поръчка на едро.

 

PUDOpoint – опция за вземане от местен бизнес

 

Горди сме, че работим с PUDOpoint, за да предложим удобно и сигурно гише за вземане в местен бизнес близо до вас!

 

Нашият екип ще изпрати вашия пакет до местоположението на PUDO, което сте избрали при плащане въз основа на търсенето на пощенски код. След като поръчката бъде доставена до местоположението на бизнеса, ще получите известие по имейл, че е готова за вземане с местоположението на адреса, номера на поръчката и работното време на бизнеса.

 

Можете да вземете пакети в удобно за вас време и място, без да се притеснявате за пакети, оставени на вратата ви, докато сте навън!

 

Ново покритие на услугата

 

Може да видите, че не сме в състояние да изпратим до някои от нашите клиенти, главно поради логистично ограничение или липса на регионални превозвачи в определени райони в континенталната част на САЩ. Въпреки това, нашата мрежа за доставка от 20+ местни регионални превозвачи се разширява всяка седмица, така че се регистрирайте, за да бъдете уведомени, когато отново можем да ви доставяме!

 

Ако не можем да изпратим до вашата дестинация, при плащане ще бъде показано известие. Не забравяйте да проверите нашия инструмент за проверка на пощенски код и да се регистрирате за известия. Освен това, свържете се с нас по-късно, тъй като добавяме покритие на услугата всяка седмица.

 

Изисква се услуга за подпис на възрастен

 

В съответствие с федералната юрисдикция и закони, всички поръчки за вейп по пощата ще изискват използването на потвърждение за подпис на възрастен (21+) при доставка за пакети, съдържащи продукти, свързани с електронни цигари. За да получи този пакет, получателят трябва да покаже подходяща форма на държавен документ за самоличност със снимка на служителя по доставката за потвърждение на възрастта.

 

Услугата Adult Signature изисква допълнителна такса от $7 и тарифите ще бъдат отразени по време на процеса на плащане. Ако е по-удобно за вас, ние можем да изпратим вашите вейп съоръжения до фирмен адрес. Не можем да изпратим до пощенски кутии.

 

Срокове за доставка и обработка

 

Обработката може да отнеме от 24 до 72 работни часа, преди да бъде изпратена за всички поръчки. След периода на обработка на клиента автоматично ще бъде изпратен имейл за проследяване, за да се потвърди, че пакетът е във финалните етапи на изпълнение. Методът на доставка и очакваните времена за доставка ще бъдат предоставени при плащане в зависимост от вашето местоположение.

 

Международни пакети - Няма налична прогноза, проследяването ще покаже движение от нашето съоръжение и след това, след като пристигне във вашата страна (Ако не сте получили никакви актуализации, моля, свържете се с местната митническа агенция).

 

Забележка: По време на натоварения празничен сезон или нарастване на продажбите обработката може да отнеме до 5 работни дни. Нашият екип работи усилено всеки ден, за да гарантира, че клиентите ще получат пакети възможно най-скоро, така че високо ценим вашето търпение.

 

Ние обработваме поръчки от 8:00 ч. PST до 16:00 ч. PST от понеделник до петък. Доставчиците не обработват поръчки през почивните дни и Почивни дни.

 

Връщане към подателя

 

Всички услуги за повторно изпращане са по усмотрение на igetbulgaria .

 

Ако пакет ни бъде върнат поради адрес, който не може да бъде доставен, като например неправилен или непълен адрес, ние не сме длъжни да възстановим сумата или да изпратим стоки за замяна за наша сметка. Ако стоките ни бъдат върнати обратно в нашия обект, ще бъде предложено възстановяване на сумата минус пощенските разходи.

 

Ако пакет бъде върнат на изпращача, тъй като превозвачът не е могъл да вземе подпис на пълнолетно лице и доказателство за самоличност, igetbulgaria си запазва правото да приспадне такса за възстановяване на запасите от $15 от възстановяването на поръчката. Освен това igetbulgaria си запазва правото да изпрати отново поръчка за замяна само след като оригиналният пакет ни бъде върнат и обработен и ние не сме длъжни да ги изпратим повторно за наша сметка.

 

Държавни разпоредби

 

Поръчки със забранени артикули ще бъдат премахнати и анулирани от поръчката, като цялата поръчка ще бъде анулирана и сумата ще бъде възстановена, докато останалата част от пакета ще бъде обработена нормално.

 

Всички продажби на Vape са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят и в други области, които не са изброени тук:

 

 • Щати - Арканзас, Мейн, Орегон, Юта и Върмонт
 • Градове - Сан Франциско, Анкъридж

 

Продажбите на ароматизирани електронни течности са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят до други райони, които не са изброени тук:

 

 • Щати - Ню Йорк, Ню Джърси, Масачузетс, Роуд Айлънд
 • Градове - Чикаго, Вашингтон

 

Моля, имайте предвид, че предоставеният списък с ограничения не е изчерпателен. Ограниченията може да варират в зависимост от държавата и могат да обхващат различни категории продукти в рамките на всяка юрисдикция в страната. Освен това използването на купони може да бъде ограничено поради ограничения, специфични за юрисдикцията.

 

Международни поръчки

 

Ако вашата държава/щат не е в списъка по време на процеса на плащане, ние не можем да приемем плащане от или да изпратим до вашата страна в момента.

 

 1. Всички продадени продукти са посочени няма да бъдат автоматично конвертирани във вашата местна валута. igetbulgaria не носи отговорност за такси за конвертиране, свързани с международни поръчки.
 2. Всички мита, данъци, ДДС и всякакви такси, свързани с услугите за доставка, не се покриват и клиентите носят отговорност за тези плащания. Освен това igetbulgaria не носи отговорност за пакети, които са иззети или спрени от властите, или за такси, които се изискват за международни задължения.

 

Поради каквито и да било причини, поради които пакетът е направил допълнителни разходи за доставка, като например отказ от митницата, доставка на грешен адрес или изпратен обратно на изпращача от клиента, допълнителните разходи подлежат на приспадане от първоначалното плащане.

 

Горещо препоръчваме да се свържете с местните власти за повече правила и разпоредби по отношение на електронните цигари и продуктите за парене.

 

Изгубени и недоставени пакети

 

Загубени или недоставени пакети не са отговорност на igetbulgaria и всички проблеми, произтичащи от неполучени пакети, трябва да бъдат разрешени от клиента, като се използва превозвач трета страна. igetbulgaria се стреми да поддържа и разрешава такива проблеми и всички грешни проблеми с доставката трябва да бъдат докладвани в рамките на 48 часа от последната актуализация на проследяването.

 

igetbulgaria няма да носи отговорност за пакети, показани като Доставени, когато се изпращат до превозвачи на трети страни. Всички проблеми, които възникват с такива пратки, които са маркирани като доставени, трябва да бъдат разрешени от клиента с транспортната компания трета страна.

 

Моля, имайте предвид, че въведените от потребителя грешни и непълни адреси ще доведат до забавяне, връщане и други проблеми, които ще повлияят на успешното изпращане на вашата поръчка. igetbulgaria не носи отговорност за никакви и всички разходи, свързани с грешни и неправилни изпращания на адреси, въведени от потребителя.

 

Как се доставят резервните части?

 

Всички резервни пратки и гаранционни пратки се изпращат със стандартна доставка.

IGET Vape - легенда BB02D194 малина диня лимон 76.74Лв. IGET Vape - легенда BB02D194 малина диня лимон IGET Vape Flavours - legend - 4000 впръсквания BB02D602 портокал пъпеш лимон IGET Vape Flavours - legend - 4000 впръсквания BB02D602 портокал пъпеш лимон 70.88Лв.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Igetbulgaria.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Продуктите, продавани на   Igetbulgaria.com може да съдържа никотин, силно пристрастяващ химикал. Продуктите, предлагани на уебсайта, не са предназначени за употреба от непълнолетни под 18-годишна възраст, бременни или кърмещи жени, хора със сърдечно-съдови проблеми, хора с гърчове или всеки, който трябва да избягва употребата на тютюневи или никотинови продукти по медицински причини. Винаги дръжте електронните цигари на недостъпно за деца място.

Доставка и обработка

 

Нов процес на доставка и известия за проследяване

 

Гордеем се, че обработваме вашата поръчка бързо, като повечето поръчки напускат нашия обект за по-малко от 24 часа. В периоди на голямо търсене обработката може да отнеме до 72 часа. Ние използваме надеждна мрежа за доставка за vape поща, за да гарантираме бърза доставка на вашите пакети.

 

При плащане ще ви бъдат предоставени методът на доставка и очакваните времена за доставка, които може да варират в зависимост от вашето местоположение и местния доставчик на услуги. Автоматично ще ви бъде изпратен имейл за проследяване, след като поръчката приключи обработката в нашия обект.

 

*Моля, обърнете внимание, че всички транзитни времена са приблизителни и не включват почивните дни или празниците.

 

Ако се намирате в Средния Запад или Източната половина на САЩ, Вашата поръчка може да премине през процес на доставка в 2 стъпки.

 

За да оптимизирате спестяванията и да спестите разходи за доставка, помислете за закупуване на вашата поръчка на едро.

 

PUDOpoint – опция за вземане от местен бизнес

 

Горди сме, че работим с PUDOpoint, за да предложим удобно и сигурно гише за вземане в местен бизнес близо до вас!

 

Нашият екип ще изпрати вашия пакет до местоположението на PUDO, което сте избрали при плащане въз основа на търсенето на пощенски код. След като поръчката бъде доставена до местоположението на бизнеса, ще получите известие по имейл, че е готова за вземане с местоположението на адреса, номера на поръчката и работното време на бизнеса.

 

Можете да вземете пакети в удобно за вас време и място, без да се притеснявате за пакети, оставени на вратата ви, докато сте навън!

 

Ново покритие на услугата

 

Може да видите, че не сме в състояние да изпратим до някои от нашите клиенти, главно поради логистично ограничение или липса на регионални превозвачи в определени райони в континенталната част на САЩ. Въпреки това, нашата мрежа за доставка от 20+ местни регионални превозвачи се разширява всяка седмица, така че се регистрирайте, за да бъдете уведомени, когато отново можем да ви доставяме!

 

Ако не можем да изпратим до вашата дестинация, при плащане ще бъде показано известие. Не забравяйте да проверите нашия инструмент за проверка на пощенски код и да се регистрирате за известия. Освен това, свържете се с нас по-късно, тъй като добавяме покритие на услугата всяка седмица.

 

Изисква се услуга за подпис на възрастен

 

В съответствие с федералната юрисдикция и закони, всички поръчки за вейп по пощата ще изискват използването на потвърждение за подпис на възрастен (21+) при доставка за пакети, съдържащи продукти, свързани с електронни цигари. За да получи този пакет, получателят трябва да покаже подходяща форма на държавен документ за самоличност със снимка на служителя по доставката за потвърждение на възрастта.

 

Услугата Adult Signature изисква допълнителна такса от $7 и тарифите ще бъдат отразени по време на процеса на плащане. Ако е по-удобно за вас, ние можем да изпратим вашите вейп съоръжения до фирмен адрес. Не можем да изпратим до пощенски кутии.

 

Срокове за доставка и обработка

 

Обработката може да отнеме от 24 до 72 работни часа, преди да бъде изпратена за всички поръчки. След периода на обработка на клиента автоматично ще бъде изпратен имейл за проследяване, за да се потвърди, че пакетът е във финалните етапи на изпълнение. Методът на доставка и очакваните времена за доставка ще бъдат предоставени при плащане в зависимост от вашето местоположение.

 

Международни пакети - Няма налична прогноза, проследяването ще покаже движение от нашето съоръжение и след това, след като пристигне във вашата страна (Ако не сте получили никакви актуализации, моля, свържете се с местната митническа агенция).

 

Забележка: По време на натоварения празничен сезон или нарастване на продажбите обработката може да отнеме до 5 работни дни. Нашият екип работи усилено всеки ден, за да гарантира, че клиентите ще получат пакети възможно най-скоро, така че високо ценим вашето търпение.

 

Ние обработваме поръчки от 8:00 ч. PST до 16:00 ч. PST от понеделник до петък. Доставчиците не обработват поръчки през почивните дни и Почивни дни.

 

Връщане към подателя

 

Всички услуги за повторно изпращане са по усмотрение на igetbulgaria .

 

Ако пакет ни бъде върнат поради адрес, който не може да бъде доставен, като например неправилен или непълен адрес, ние не сме длъжни да възстановим сумата или да изпратим стоки за замяна за наша сметка. Ако стоките ни бъдат върнати обратно в нашия обект, ще бъде предложено възстановяване на сумата минус пощенските разходи.

 

Ако пакет бъде върнат на изпращача, тъй като превозвачът не е могъл да вземе подпис на пълнолетно лице и доказателство за самоличност, igetbulgaria си запазва правото да приспадне такса за възстановяване на запасите от $15 от възстановяването на поръчката. Освен това igetbulgaria си запазва правото да изпрати отново поръчка за замяна само след като оригиналният пакет ни бъде върнат и обработен и ние не сме длъжни да ги изпратим повторно за наша сметка.

 

Държавни разпоредби

 

Поръчки със забранени артикули ще бъдат премахнати и анулирани от поръчката, като цялата поръчка ще бъде анулирана и сумата ще бъде възстановена, докато останалата част от пакета ще бъде обработена нормално.

 

Всички продажби на Vape са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят и в други области, които не са изброени тук:

 

 • Щати - Арканзас, Мейн, Орегон, Юта и Върмонт
 • Градове - Сан Франциско, Анкъридж

 

Продажбите на ароматизирани електронни течности са ограничени до следните местоположения и могат да се разширят до други райони, които не са изброени тук:

 

 • Щати - Ню Йорк, Ню Джърси, Масачузетс, Роуд Айлънд
 • Градове - Чикаго, Вашингтон

 

Моля, имайте предвид, че предоставеният списък с ограничения не е изчерпателен. Ограниченията може да варират в зависимост от държавата и могат да обхващат различни категории продукти в рамките на всяка юрисдикция в страната. Освен това използването на купони може да бъде ограничено поради ограничения, специфични за юрисдикцията.

 

Международни поръчки

 

Ако вашата държава/щат не е в списъка по време на процеса на плащане, ние не можем да приемем плащане от или да изпратим до вашата страна в момента.

 

 1. Всички продадени продукти са посочени няма да бъдат автоматично конвертирани във вашата местна валута. igetbulgaria не носи отговорност за такси за конвертиране, свързани с международни поръчки.
 2. Всички мита, данъци, ДДС и всякакви такси, свързани с услугите за доставка, не се покриват и клиентите носят отговорност за тези плащания. Освен това igetbulgaria не носи отговорност за пакети, които са иззети или спрени от властите, или за такси, които се изискват за международни задължения.

 

Поради каквито и да било причини, поради които пакетът е направил допълнителни разходи за доставка, като например отказ от митницата, доставка на грешен адрес или изпратен обратно на изпращача от клиента, допълнителните разходи подлежат на приспадане от първоначалното плащане.

 

Горещо препоръчваме да се свържете с местните власти за повече правила и разпоредби по отношение на електронните цигари и продуктите за парене.

 

Изгубени и недоставени пакети

 

Загубени или недоставени пакети не са отговорност на igetbulgaria и всички проблеми, произтичащи от неполучени пакети, трябва да бъдат разрешени от клиента, като се използва превозвач трета страна. igetbulgaria се стреми да поддържа и разрешава такива проблеми и всички грешни проблеми с доставката трябва да бъдат докладвани в рамките на 48 часа от последната актуализация на проследяването.

 

igetbulgaria няма да носи отговорност за пакети, показани като Доставени, когато се изпращат до превозвачи на трети страни. Всички проблеми, които възникват с такива пратки, които са маркирани като доставени, трябва да бъдат разрешени от клиента с транспортната компания трета страна.

 

Моля, имайте предвид, че въведените от потребителя грешни и непълни адреси ще доведат до забавяне, връщане и други проблеми, които ще повлияят на успешното изпращане на вашата поръчка. igetbulgaria не носи отговорност за никакви и всички разходи, свързани с грешни и неправилни изпращания на адреси, въведени от потребителя.

 

Как се доставят резервните части?

 

Всички резервни пратки и гаранционни пратки се изпращат със стандартна доставка.

Product Inquiry Popup